Mevcut durumda inşası/onarımı devam eden projelerimiz:
İzmir Büyükşehir Belediyesi,15 adet Karbon Katamaran tipinde 420+6 kişi taşıma kapasiteli feribot
İzmir için üretilen ve ilki geçtiğimiz günlerde teslim edilen feribotlar İzmirliler tarafından oldukça beğenildi. Türk Tersaneciliği için mihenk taşı niteliğinde denilen projemizde yerli bir firma olarak dünyanın en büyük karbon katamaran feribotunu imal etmenin gururunu yaşamaktayız. Proje şuan 5. Feribota kadar imal aşamasındadır ve 90 gün ara ile İzmirlilere teslim edilecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Şehir Hatarında hizmet verecek 700 kişilik şehir içi vapur
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de geçtiğimiz günlerde basında duyurmuş olduğu ‘İstanbul için engelsiz gemiler’ başlığındaki haberlerdeki gemileri yüklenici firma olarak üretmekteyiz. İmalat aşamasına girilen projenin teslimi ile İstanbul’un iki yakasına seyahat etmek daha hızlı ve panoramik görüş mesafesi ile tasarlanan proje ile keyifli bir hal alacaktır.

7000 DWT IMO II    Oil / Chemical Tanker
Yapım aşaması %90 tamamlanan kimyasal tanker gemisinin teslimi önümüzdeki aylarda gerçekleşecektir.

Aqualibrium  yatı  yenileme
40 metre boyundaki Aqualibrium isimli yat tersanemiz kapalı sahalarında  bakım onarım işlemi yapılmaktadır.
40 metre en 43,5 metre boyuna uzatılacak olan yata şaft hattı, pervane balans yatak yenileme,elektrik otomasyon sistemleri kurulumu,liman yeni jeneratör eklenilmesi,yat boyası işlemleri yapılarak yaz başlangıcı teslim edilecektir.

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrencileri Projesi

Türk gemi inşası eğitimine destek veren tersanemiz, 28 Haziran 2014 tarihinde Hollanda’da düzenlenecek DONG Energy Solar Challange’da ülkemizi temsil edecek olan  Yıldız Teknik Üniversitesi Güneş Teknesi Takımına destek vermektedir. Tersanemiz kapalı sahasında üretim gerçekleştiren öğrencilerimize katılacakları uluslar arası yarışmada başarılar dileriz.

Özata Shipyard Repair

News from our company