Altınova’daki Tersaneler bölgesinde yer alan Özata Tersanesi, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ve Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ağırladı.

Yalova’nın Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ve Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Tersaneler Bölgesinde ÖZATA ve GEMAK tersanelerini ziyaret ederek yetkililer ile bilgi alışverişinde bulundular.

ÖZATA Tersanesi sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Yılmaz’a tersaneyi gezdirerek tersane ve yaptıkları işlerle ilgili bilgi verdi. Başkan Yılmaz’ da ÖZATA Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven’e teşekkür ettikten sonra ‘Tersaneler, bölgemiz ve bölge insanımız için çok önemli. Subaşı Beldesi konutlar bölgesinde ikamet eden bir çok vatandaşımız tersanelerde görev yapmakta bu nedenle tersanelerimizin hem bölge hemde ülke ekonomisine ciddi katkıları bulunmaktadır.’ dedi.

Daha sonra GEMAK Tersanesini ziyaret eden Kaymakam Kaya ve Başkan Yılmaz burada da yetkililerden GEMAK Tersanesi ile ilgili bilgi aldı. Tersaneyi de gezen Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Yılmaz yetkililere başarı dileklerini ilettikten sonra tersaneden ayrıldılar.

Özata Shipyard Repair

News from our company